Σισοκό και Μπαλντέ σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους δύο ποδοσφαιριστές που είχαν προταθεί προ ημερών.

Ο Λούμπος Μίχελ θα βρίσκεται στην Ολλανδία στα τέλη της εβδομάδας για να παρακολουθήσει την προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ και παράλληλα να τρέξει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.
Οι επαφές συνεχίζονται και με παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι από τα τέλη Ιουνίου καθώς δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκαν καθώς και με παίκτες που έχουν συμβόλαια σε ισχύ.
Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει έντονο το ενδιαφέρον για δύο παίκτες που είχαν προταθεί πρό ημερών και είχαμε κάνει αναλυτική αναφορά στις περιπτώσεις τους. Και για τον 31χρονο αμυντικό χάφΜοχάμεντ Σισοκό που είναι ελεύθερος (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμαίν, Βαλένθια) αλλά και για τον 27χρονο Σενεγαλέζο σέντερ φορ Ιμπραΐμα Μπαλντέ που αγωνίστηκε στην Κούμπαν Κράσνονταρ έχουν γίνει συζητήσεις. Δεν είναι οι μοναδικοί βέβαια, αλλά οι περιπτώσεις τους αξιολογούνται πολύ σοβαρά και μένει να διαπιστωθεί εάν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει επί της ουσίας στην απόκτησή τους.
Παράλληλα, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ για την θέση του τερματοφύλακα, ο Ρουμάνος διεθνής πορτιέρο Σίλβιου Λουνγκ που έχει συμβόλαιο με την Άστρα αποτελεί μία περίπτωση που απασχολεί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρουμανικά μέσα ενημέρωσης. Οσο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αναμένονται εξελίξεις με τον Βαρέλα της Στεάουα, αρκεί να καμφθούν οι αντιρρήσεις του Τζίτζι Μπεκάλι, κάτι που θα γνωρίζουμε μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ρουμανική ομάδα. Στο προσκήνιο είναι και το όνομα του 32χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού Μπίσεβατς που ανήκει στην Λάτσιο όμως από την Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Σέρβος θα μείνει ελεύθερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown