Αυτό είναι το στοίχημα με τον Φακούντο Περέιρα!

Η σωστή διαχείριση του Αργεντίνου επιθετικού μπορεί να αποτελέσει κλειδί για τον φετινό ΠΑΟΚ που ετοιμάζει ο Ίβιτς...


Από σήμερα και για τις επόμενες 15 ημέρες τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται στην Ολλανδία, σε μία γνώριμη για τους περισσότερους τοποθεσία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η διοίκηση για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό «κομμάτι» του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πέντε παίκτες, αλλά στην ουσία, έξι είναι οι μεταγραφές ξένων παικτών που προστέθηκαν στο ρόστερ του συλλόγου.
Από την πρώτη στιγμή όταν είχαμε αποκαλύψει τις επαφές της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Φακούντο Περέιρα για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα, είχα γράψει πως ο Αργεντινός έχει ισχυρό κίνητρο για να έρθει και να δείξει πως όσα έγιναν πριν από ένα χρόνο αποτελούν μία κακή ανάμνηση. Για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, αποτελεί ένα πραγματικό στοίχημα η αξιοποίηση του Περέιρα, ενός παίκτη που είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδος στην σεζόν 2014- 2015.
Δεν χρειάζονται νέα στοιχεία από την πλευρά μας για την αξία του Αργεντινού. Το βασικό είναι πως θα μπορέσει να «μπολιάσει» στην ομάδα, βασικά στην επίθεση με την παρουσία αρκετά καλών παικτών και με την προοπτική προσθήκης ενός ακόμη επιθετικού που θα αποτελέσει και την αιχμή της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown