Πιστεύει πολύ σ΄ αυτή την τριάδα ο Ίβιτς

Τα καλύτερα στοιχεία από κάθε παίκτη του θέλει να πάρει ο Ιβιτς τόσο στην προετοιμασία αλλά κυρίως στους επίσημους αγώνες.


Για αυτό τον λόγο παρουσιάζεται τόσο επίμονος και ζητά από τους παίκτες (όχι μόνο στις προπονήσεις) να βγάλουν εγωισμό και να αναδείξουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Ειδικά, όπως μαθαίνω, ο Σέρβος κόουτς πιστεύει πάρα πολύ στην επιθετική τριάδα που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα.
Δηλαδή στους Κλάους Αθανασιάδη, Φακούντο Περέιρα και Ευθύμη Κουλούρη. Τον Κλάους ο οποίος πέρυσι στην προετοιμασία ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό του έχει μεταδώσει τα θέλω του καθώς αυτός θα είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας στο πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι.
Όμως και η επιχείρηση «Περέιρα» που έγινε από την πρώτη ημέρα που πάτησε ο Αργεντικός στην Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως θα στεφθεί από επιτυχία αν κρίνουμε από την αγωνιστική προσήλωση και κυρίως διάθεση του Περέιρα. Τον οποίο υπολογίζει απεριόριστα.
Για τον Κουλούρη, τα είχαμε αναφέρει προ ημερών. Όχι απλά θα πάρει τις ευκαιρίες του, αλλά θα κληθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δύσκολων αγώνων για να βοηθήσει με την παραγωγικότητα που τον διακρίνει, στο σκοράρισμα της ομάδας. Με λίγα λόγια και οι τρείς «καθαρόαιμοι» διατηρούνται σε εγρήγορση από τον Βλάνταν Ιβιτς.
Η επιλογή για τον καλύτερο στράικερ
Η εμπιστοσύνη που δείχνει ξεκάθαρα ο Ιβιτς στους τρείς επιθετικούς (Κλάους, Περέιρα και Κουλούρη) δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη στράικερ.
Είναι στα πλάνα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας η έλευση ενός παίκτη που θα μπορέσει να προσθέσει έξτρα στοιχεία στην επιθετική γραμμή και όταν έρθει θα μπορέσει να κάνει την διαφορά. Περιμένουν και το κατάλληλο χρονικό σημείο για να κινηθούν αποτελεσματικά για έναν ακόμη επιθετικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown