Στέφανος Αθανασιάδης: "Σεβόμαστε αλλά δε φοβόμαστε τον Αγιαξ"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του για τον αγώνα με τον Άγιαξ και τόνισε ότι η ομάδα σέβεται αλλά δεν φοβάται τον Άγιαξ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου δίπλα στον Βλάνταν Ιβιτς και τόνισε ότι για να πάρει η ομάδα του θετικό αποτέλεσμα πρέπει η ομάδα του να έχει συγκέντρωση και πειθαρχία:

"Για να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και πειθαρχία. Εμείς σεβόμαστε αλλά δε φοβόμαστε τον Αγιαξ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάποια από τις ευκαιρίες γκολ για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Ο Αγιαξ είναι μεγάλη ομάδα το ξέρουμε αλλά εμείς δουλέψαμε  καλά στις προπονήσεις και θέλουμε να το βγάλουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Εχουμε δει στοιχεία της ομάδας, πιέζει ψηλά ο Αγιαξ αλλά έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι."

Για τη δική του κατάσταση είπε: "Είχα έναν ερεθισμό στον τένοντα αλλά πλέον είμαι 100% έτοιμος και νιώθω καλά"

Θυμήθηκε και τον αγώνα του 2010 στο ίδιο γήπεδο: "Τότε την τελευταία στιγμή είχα μείνει εκτός αποστολής. Σε αυτά τα ματς θέλεις να αγωνιστείς και κανείς δεν τα ξεχνά. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα ματς για όλους. Για εμάς τους παίκτες είναι ένα βήμα παραπάνω να μπούμε στους ομίλους και θέλουμε να μπούμε για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown