Μαλεζάς: «Έχουμε την ευκαιρία για ρεβάνς»

Ευκαιρία για ρεβάνς για τον προ εξαετίας αποκλεισμό αποτελούν για τον ΠΑΟΚ οι επικείμενες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε σε δηλώσεις του πως τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ αποτελούν για τον ΠΑΟΚ ευκαιρία για ρεβάνς για τον αποκλεισμό πριν έξι χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά στο ΠΑΟΚ TV:

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα του Άγιαξ και τα παιχνίδια του 2010 για το Champions League:

«Σε όλους, έτσι και σε μένα έρχονται κατευθείαν τα δύο παιχνίδια πριν από έξι χρόνια, όπου δυστυχώς είχαμε αποκλειστεί στις λεπτομέρειες. Πλέον έχουμε το χρόνο να κοιτάξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να περάσουμε».

Ήθελες αυτή τη δεύτερη ευκαιρία με τον Άγιαξ ή προτιμούσες κάποιον άλλον αντίπαλο:

«Δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές επιλογές και να κοιτάμε τον αντίπαλο, όλες οι ομάδες άλλωστε είναι αρκετά δύσκολες. Όλες οι ομάδες έχουν θετικά και αρνητικά. Από την στιγμή όμως που μας ήρθε για αντίπαλος ο Άγιαξ έχουμε την ευκαιρία για μία τυπική ρεβάνς μετά από μερικά χρόνια από τον προηγούμενο αποκλεισμό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown