Χαμόγελα για Κλάους!


Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τρεις ημέρες πριν την κρίσιμη "μάχη" στο το Άμστερνταμ Αρένα. Τι αναφέρει το ιατρικό δελτίο...
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βλάνταν Ίβιτς αναφορικά με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού.

Αντίθετα, ο Λέο Μάτος που δέχτηκε ένα χτύπημα στον ορθό μηριαίο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός την Κυριακή (24.07) θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα με φόντο το παιχνίδι με τον Άγιαξ...

Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω καταπόνησης στον οπίσθιο μηριαίο από τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε κι ο Τζάλμα Κάμπος καθώς και ο Έργκους Κάτσε.

Η σημερινή προπόνηση είχε στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Βλάνταν Ίβιτς να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για το τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου από τη μία να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο ν’ απειλήσει κι από την άλλη να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown