Αγωνία για Μάτος και Κλάους ενόψει Άγιαξ

Πριν την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (23/07) αναμένεται να έχουν στον ΠΑΟΚ μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τα προβλήματα των Μάτος, Κλάους.

Τρία 24ωρα πριν την κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και στον Δικέφαλο επικεντρώνουν την προσοχή τους στην κατάσταση της υγείας των Στέφανου Αθανασιάδη και Λέο Μάτος.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν χθες λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Ο διεθνής νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και ο Βραζιλιάνος μπακ έμεινε στο γυμναστήριο χωρίς να κάνει προπόνηση λόγω χτυπήματος στον ορθό μηριαίο. Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το πρώτο ματς με τον «Αίαντα» είναι λογικό πως η αγωνία μεγαλώνει αφού ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο πλήρη την ομάδα του στο Άμστερνταμ.

Η κατάσταση των Μάτος και Κλάους αναμένεται να επανεξεταστεί πριν τη σημερινή (23/07, 18:30) προπόνηση με την ελπίδα να υπάρχει μια πιο θετική και ξεκάθαρη εικόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown