Δείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξιδεύει για Ολλανδία

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να αφιερώσει την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους στο transition και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Τρίτης.

Το κουραστικό, αλλά ουσιαστικό κομμάτι της δουλειάς έγινε. Τώρα αρχίζει η δράση. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον Άγιαξ και το πρωί της Δευτέρας (25.07) αναχωρεί για το Άμστερνταμ για τα πρώτα 90′ μιας μεγάλης “μάχης”.

Η προπόνηση της Κυριακής (24.07) αφορούσε την τεχνική, την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και φυσικά την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης της Τρίτης (26.07).

Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τέθηκαν και οι Λέο Μάτος , Τζάλμα Κάμπος που προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και φαίνεται να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα των προηγούμενων ημερών.

Ο Φερνάντο Βαρέλα  έχει μεταβεί στην Ρουμανία για την τακτοποίηση διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν το τέλος της συνεργασίας του με την Στεάουα και επιστρέφει τη Δευτέρα (25.07) προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του μαζί με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή. Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στη λίστα για το πρώτο ματς με τον Άγιαξ βρίσκονται οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Μελίσσας , Λέοβατς , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Τζιόλης , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Κουλούρης . Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 09:30 με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η προπόνηση στο Άμστερνταμ Αρένα είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 ώρα Ελλάδας και θα είναι ανοικτή 15′ για τους εκπροσώπους του Τύπου. Νωρίτερα, στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς και του Στέφανου Αθανασιάδη .  Ο Άγιαξ θα προπονηθεί στις 17:00, ενώ στις 16:15 θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο προπονητής του Πίτερ Μπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown