Τρελό σενάριο για ΠΑΟΚ και Αλεσάντρε Πάτο!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από τους ανθρώπους της ομάδας.


Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Αλεσάντρε Πάτο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ψάχνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του διεθνούς άσου, αν και η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Ο Πάτο ανήκει στην Κορίνθιανς, όμως το πρώτο εξάμηνο του 2016 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τσέλσι. Με την ομάδα της Βραζιλίας έχει συμβόλαιο  για άλλον έναν χρόνο, ενώ οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στα 2.000.000 ευρώ ετησίως. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ και από εκεί πήγε στη Μίλαν, όπου έμεινε για μία πενταετία. Ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά, δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, με αποτέλεσμα να επιστρέψει το 2013 στην πατρίδα, για λογαριασμό της Κορίνθιανς αυτή τη φορά. Ακολούθως, φόρεσε τη φανέλα της Σάο Πάουλο, όντας δανεικός. Επιπλέον, έχει 27 συμμετοχές με τη «σελεσάο» μετρώντας 10 γκολ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για εξαιρετική επιλογή για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, αν και η περίπτωσή του σε συνδυασμό με το κασέ του καθιστούν την περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη. Πάντως, βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου του 1989) και είναι δεδομένο ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον «Δικέφαλο», τόσο με την εμπειρία του, όσο και με τα γκολ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown