«Φεύγει από τη Βόλφσμπουργκ και πάει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!»

Δημοσίευμα - «βόμβα» για ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια από τη «Bild», η οποία εμφανίζει τον Πορτογάλο έτοιμο να επιστρέψει στον Δικέφαλο.


Δημοσίευμα - «βόμβα» της ηλεκτρονικής έκδοσης της γερμανικής «Bild» ανάβει φωτιές στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, καθώς εμφανίζει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια έτοιμο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.
Στο ρεπορτάζ της η γερμανική εφημερίδα καταγράφει τους ποδοσφαιριστές της Βόλφσμπουργκ, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της, ετοιμάζονται να πουν το «αντίο» στη γερμανική ομάδα. Στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο η «Bild» συνδέει ευθέως με πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.
«Είναι πιθανή η αποχώρηση (σ.σ. από τη Βόλφσμπουργκ) ακόμη και του Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει φτάσει με την Πορτογαλία στα ημιτελικά του Euro. Υπάρχει μία έντονη φήμη που τον θέλει να επιθυμεί την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό όχι μόνο επειδή η σύζυγός του Βάσω κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη...», αναφέρει συγκεκριμένα η «Bild».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown