«Μπερδεμένοι με Τούντορ, πιο ξεκάθαρα τώρα με Ίβιτς»

Διαβάστε τι είπε ο ποδοσφαιριστής για τις διαφορές της φετινής με την περσινή προετοιμασία αλλά και για τις προσωπικές του επιδιώξεις.


Στις προσδοκίες του από τη φετινή σεζόν, αλλά και στις διαφορές της φετινής προετοιμασίας σε σχέση με την περσινή υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε ο Νίκος Κοροβέσης, μιλώντας στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στην Ολλανδία.
Αναλυτικά όσα είπε:
Αρχικά σημείωσε: «Η περσινή χρονιά ήταν κακή και αν εξαιρέσουμε κάποια ματς όπως η νίκη επί της Ντόρτμουντ, δεν τα πήγαμε καλά. Τερματίσαμε σε χαμηλή θέση και δεν προχωρήσαμε στην Ευρώπη. Ηταν μια άσχημη σεζόν με καλό τέλος. Ηρθε ο Ιβιτς και σώσαμε τη χρονιά αφού κάναμε μόλις μια ήττα. Δείξαμε ότι ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».
Για τη δική του παρουσία: «Για μένα δεν άρχισε καλά η χρονιά αλλά τέλειωσε με έναν τρόπο που ήθελα από την άποψη ότι πήρα συμμετοχές. Θα μπορούσα φυσικά να τα πάω και καλύτερα».
Για τις διαφορές που διακρίνει σε σχέση με πέρσι: «Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει σοβαρότητα και παραπάνω πειθαρχία. Υπάρχει ένας σεβασμός ανάμεσα στους παίκτες και προς το τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με πέρσι».
Για το πού του αρέσει να αγωνίζεται: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Ιβιτς μου ξεκαθάρισε ότι θα παίζω μπροστά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα και μπορώ να αγωνιστώ σε όποια θέση μου ζητηθεί».
Για το ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στη θέση του: Αυτός ο ανταγωνισμός κάνει καλό. Είμαι έτοιμος για την πίεση, και μέσα από τον ανταγωνισμό θα γίνουμε καλύτεροι».
Για το πώς φαντάζεται τη χρονιά σε ότι αφορά τον εαυτό του: «Ένας παίκτης κρίνεται σε βάθος χρόνου και μέσα από συμμετοχές. Ετσι αν έχω το χρόνο που μου αναλογεί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».
Για τις διαφορές του Τούντορ με τον Ιβιτς:«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι και ο Τούντορ είχε γνώσεις. Απλά με τον Τούντορ ήμασταν μπερδεμένοι τώρα ο Ιβιτς το διαχειρίζεται καλύτερα και έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο και βαδίζουμε με αυτό».
Για το αν το 14-0 στο πρώτο φιλικό συζητήθηκε στην ομάδα: «Και με το χωριό σου αν παίξεις πρέπει να προσπαθήσεις. Δεν μπορείς να βάλεις 14 γκολ αν δεν προσπαθήσεις. Εμείς το κάναμε και είμαστε ευχαριστημένοι. Δε λέει κάτι το σκορ, κρινόμαστε σε κάθε ματς είτε παίζουμε με τέτοια ομαδα είτε για παράδειγμα με την Μπριζ».
Για το ποιον αντίπαλο θέλει στο CHL: «Την Φενέρ. Αλλά στην παρούσα φάση δεν μας απασχολεί η κλήρωση. Αυτό θα γίνει όταν μάθουμε οριστικά τον αντίπαλο. Τώρα δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».
Για τις συνεχείς θλάσεις πέρσι: «Το πάθημα μας έγινε μάθημα. Πιθανώς να μην δώσαμε μεγάλη βάση στο κομμάτι αυτό. Τώρα υπάρχουν γνώστες του αντικειμένου και κάνουμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση ώστε να πάμε καλύτερα από πέρσι».
Για το ότι στο ρόστερ υπάρχουν περισσότεροι από τριάντα παίκτες:«Σίγουρα με αγχώνει όπως και τους συμπαίκτες μου. Αλλά ο ανταγωνισμός κάνει καλό και αυτό θα ωφελήσει την ομάδα».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Στον ΠΑΟΚ παίζουμε υπάρχει πίεση. Μπορεί ο κόσμος να σε βοηθήσει και το κάνει. Αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν έρχονται καλά αποτελέσματα και εκεί πρέπει να είσαι δυνατός για να συνεχίσεις και να αντέξεις την πίεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown