«Τρέλα» των φίλων του ΠΑΟΚ για τα διαρκείας

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίνονται στο «κάλεσμα» της ομάδας και διψούν για να δουν την προσπάθεια των παικτών τη νέα σεζόν.

Με τον ρυθμό διάθεσης των διαρκείας από την χθεσινή προτελευταία ημέρα ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως επικρατεί μία άνευ προηγουμένου έξαρση στην πώληση των καρτών  για την νέα περίοδο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ όχι απλά ανταποκρίνονται στο «κάλεσμα» της ομάδας αλλά διψούν για να δουν την προσπάθεια των παικτών αρχικά στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Άγιαξ και αφετέρου σε όλα τα επίσημα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Σήμερα που είναι η τελευταία ημέρα για την ανανέωση των καρτών διαρκείας για τους κατόχους της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναμένεται να καταγραφεί νέο ρεκόρ προσέλευσης. Μέχρι χθες, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, είχαν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 6500 διαρκείας ενώ σήμερα ξεπέρασαν ήδη τις 7000.

Με δεδομένο ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει το βράδυ σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα Λεμεσού αναμένεται να παρατηρηθεί ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων και φυσικά αγορά διαρκείας για την νέα περίοδο. Θυμίζουμε πως οι κάρτες διαρκείας ισχύουν σε όλους τους επίσημους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαικών (και στους ομίλους της διοργάνωσης στην οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ).

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown