Ίβιτς: «Πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι με τον Άγιαξ»

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-1) και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει βελτίωση

Ο Βλάνταν Ίβιτς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι για το πρώτο ματς με τον Άγιαξ, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα δουλευτούν και οι τελευταίες μικρές λεπτομέρειες στα κομμάτια που εντοπίζονται προβλήματα.


Αναλυτικά:


Για το τι κρατάει από το σημερινό φιλικό:«Είναι το πρώτο φιλικό στην Τούμπα, είχαμε αρκετά καινούρια πρόσωπα στην ομάδα. Κάμναμε την προσπάθεια και είμαστε στην τελική φάση πριν το επίσημο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να παίξουμε πιο απλά και με αυτόν τον τρόπο να φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή. Πρέπει να βελτιωθούμε στην απόσταση των γραμμών, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι».

Για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ:«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Δουλέψαμε πέντε εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες λίγες ημέρες που έχουν μείνει θα δουλέψουμε σε αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε και θα γίνει προσπάθεια για να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες, που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown