Η κρίσιμη παράμετρος για τη μεταγραφή του Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά απομένει μία κρίσιμη παράμετρος για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά απομένει μία κρίσιμη παράμετρος για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Η συμφωνία με την Στεάουα στο οικονομικό είναι δεδομένη και μένει να οριστικοποιηθεί, λοιπόν, ποιος παίκτης του Δικεφάλου θα μετακομίσει στην ρουμανική ομάδα ως έμψυχο αντάλλαγμα. Ο ατζέντης του Βαρέλα, εξάλλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Χατζηισαΐας ήταν ένας υποψήφιος για να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να πάει. Εκανε, μάλιστα, και σχετικές δηλώσεις στην Ρουμανία. Ο Μίχελ χθες με την επιστροφή της αποστολής στην Ολλανδία κάλεσε στο γραφείο του στην Τούμπα τον δυναμικό αμυντικό και προσπαθούσε να τον πείσει ότι αυτή η κίνηση θα γίνει για το καλό του. “Σε πιστεύουμε και θέλουμε να εξελιχθείς”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον “Χάτζι”.

Εάν ο Χατζηισαΐας, πάντως, συνεχίζει να αρνείται να μετακινηθεί στην Στεάουα, τότε ή θα πρέπει να αυξηθεί το ποσό της μεταγραφής ή οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος, φυσικά, θα επιθυμεί και ο ίδιος να παίξει στην Ρουμανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια