Βιερίννια: «Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ»

Στην Χαλκιδική πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του και φέτος ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής απόλαυσε για μια εβδομάδα τις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο «MELITON» του συγκροτήματος «PORTO CARRAS» που επιλέγουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους με την σύζυγό του Βάσω.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε από τους Ελληνες τουρίστες που έτυχε να τον συναντήσουν στην διάρκεια των διακοπών του στην Χαλκιδική. Ευδιάθετος και πάντα πρόθυμος για αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτόγραφα, δεχόταν συγχαρητήρια για την επιτυχία της εθνικής Πορτογαλίας ενώ απαντούσε με κέφι στις ερωτήσεις που δεχόταν.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που τον συνάντησαν, δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν για το παιχνίδι με τον Αγιαξ. Η Αντελίνο που δεν έκρυψε ότι παρακολούθησε τον αγώνα έλεγε…»Ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ. Δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Αγιαξ. Πιστεύω ότι ο Ιβιτς θα κάνει μια πολύ σοβαρή ομάδα και θα δείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει διακρίσεις τα επόμενα χρόνια. Χαίρομαι που είδα τόσο καλά την ομάδα στην Ολλανδία».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου δεχόταν ερωτήσεις για τον Φερνάτο Σάντος το εγκώμιο του οποίου δεν δίστασε να πλέξει θυμίζοντας ότι ήταν ο προπονητής που τον ανέδειξε. Παράλληλα τόνιζε ότι ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας έθεσε ως επόμενο στόχο για την ομάδα του, το Μουντιάλ του 2018.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ρώτησαν τον Αντελίνο αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βόλφσμπουργκ ή υπάρχει το ενδεχόμενο μεταγραφής. Αυτή ήταν η μόνη ερώτηση στην οποία ο Βιειρίνια απέφευγε να δώσει (απόλυτα λογικό) μια σαφή απάντηση… «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες αλλά η Βόλφσμπουργκ είναι αυτή που θα αποφασίσει».

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν και ο διεθνής Πορτογάλος αναχωρεί για την Γερμανία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Βόλφσμπουργκ που έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο.

Ο Αντελίνο στο μπαλκόνι του δωματίου του με θέμα την μαρίνα του «PORTO CARRAS» και τον διευθυντή του Καζίνο του συγκροτήματος, Αλέκο Ζαμάνη.


Πηγή: inpaok.com

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos