Σοβαρός κίνδυνος για θλάση του Τάσου Δημητριάδη

Τραυματισμός για τον νεαρό παίκτη του Δικεφάλου που πιθανότατα μπαίνει πρώτος σε μια... λίστα που πέρυσι είχε πολλούς μέσα.

Αν μη τι άλλο το Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί εδώ στην Ολλανδία ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Πριν από μερικές μέρες, παραμονές του αγώνα με την Μπριζ είχε τραυματιστεί από χτύπημα κάτω στο πόδι με αποτέλεσμα να πρηστεί. Χθες μπήκε στο πρόγραμμα και στην σημερινή προπόνηση, ακριβώς στην τελευταία άσκηση ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να πέσει κάτι. Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό επιτελείο και του έβαλε πάγο ενώ από πάνω του έσπευσε και ο Ιβιτς για να δει τι έχει όπως και οι συμπαίκτες του.

Μετά από λίγα λεπτά σηκώθηκε και κουτσαίνοντας πήγε στο βαν των φροντιστών όπου μεταφέρουν σε κάθε προπόνηση όλο το απαραίτητο υλικό. Με αυτό πήγε στο ξενοδοχείο αφού δεν ήταν σε θέση να διανύσει την απόσταση 300 μέτρων ούτε περπατώντας ούτε με ποδήλατο. Περίλυπος και προβληματισμένος πήγε στο ξενοδοχείο αλλά θα πρέπει να περιμένει τη αυριανή μέρα για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλαση. Αύριο το πρωί θα μεταβεί σε ιατρικό κέντρο στο Αρνεμ για την μαγνητική τομογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown