Ίβιτς: «Λάθη τακτικής, δεν ήμασταν προσεκτικοί και σε άλλα κομμάτια»

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» έκανε το σχόλιό του μετά το τέλος του τρίτου φιλικού απέναντι στη σαφώς πιο έτοιμη Στεάουα Βουκουρεστίου

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα (4-3 από τη Στεάουα) στα φιλικά προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους και ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA, αναφερόμενος στα συμπεράσματα που έβγαλε από το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

Για τα αίτια της πρώτης ήττας στα φιλικά προετοιμασίας: «Σίγουρα και μετά το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι, όπως και σήμερα, βλέπουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να τις λύσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάποια πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελα. Έτσι και σήμερα. Είχαμε βαριά πόδια, ίσως οι παίκτες να είναι κουρασμένοι. Προχωράμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα σημεία που έχουμε πρόβλημα».

Για το τι είδε στο σημερινό παιχνίδι:«Πολλά γκολ και πολλές ευκαιρίες. Μετά από κάποια λάθη τακτικής σε ό,τι έχει να κάνει με τα στημένα προήλθαν τα γκολ, ενώ δεν ήμασταν προσεκτικοί και σε κάποια άλλα κομμάτια. Δεν θα μπορούσαν να είναι όλα όπως τα θέλω από τώρα, για αυτό προσπαθώ να τα αλλάξω».

Για το που έχει εντοπίσει το πρόβλημα:«Ό,τι έχω δει θα το πω στους παίκτες και θα τους εξηγήσω τι θέλω».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown