Συνεχίζεται η αναζήτηση για επιθετικό μεγάλης κλάσης

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει κάτι το εξαιρετικά καλό για την επίθεση, έναν παίκτη που θα κάνει το «κλικ» στους οπαδούς του

Είναι κοινό μυστικό πως οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, απλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη πριν από τους πρώτους ευρωπαικούς αγώνες. Εκτός κι αν προκύψει κάποια εξαιρετικά καλή περίπτωση σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά και οικονομικά) οπότε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν.

Χθες ο Μίχελ παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση των παικτών και είχε μία σύντομη κουβέντα με τους δημοσιογράφους. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την προοπτική μίας ακόμη άμεσης μεταγραφικής κίνησης, αρκέστηκε να αναφέρει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Μίχελ σχολίαζε και τις καιρικές συνθήκες στην Ολλανδία λέγοντας πως είναι πολύ καλύτερες (από άποψη δροσιάς) σε σύγκριση με αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα. Πάντως, για το θέμα της ενίσχυσης, είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θέλει κάτι το εξαιρετικά καλό για την επίθεση. Έναν παίκτη που θα κάνει το «κλικ» στους οπαδούς του και θα προσθέσει πολύ μεγάλη «ισχύ» στην ομάδα, κάτι που θέλουν και οι εκπρόσωποί του. Ανάλογα με την ανταπόκριση του Κρέσπο στις απαιτήσεις των αγώνων θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Χθες «κυκλοφόρησε» πως προτάθηκε ο Ισπανός επιθετικός Λόπεζ Καμπρέρα που αγωνίστηκε στην Πολωνική Κορόνα Κιέλτσε, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αναφορά για το θέμα.

Ο Καμπρέρα είναι γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1987. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στο πολωνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Κορόνα Κιέλτσε  και πέτυχε 16 γκολ σε 28 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ (48 συμμ. – 9 γκολ), την Κόρδοβα (16 συμμ. – 3 γκολ) την Νουμάνθια (12 συμμ.) την Λούγκο (18 συμμ. – 3 γκολ) και την Κάντιθ (65 συμμ. – 35 γκολ).

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown