Συστήνεται ο Τζαλμά Κάμπος κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ

Την ευκαιρία να δουν σε δράση τον Τζαλμά Κάμπος για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα σε φιλικό θα έχουν την ευκαιρία σήμερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ.


Την ευκαιρία να δουν σε δράση τον Τζαλμά Κάμπος για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα σε φιλικό θα έχουν την ευκαιρία σήμερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ.
Στις 19:00 Δικέφαλος αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας αφού άρχισε νωρίτερα από την ομάδα του Ιβιτς την προετοιμασία της. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες αντιμετώπισε και την Σαχτάρ, την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του CHL υποχρεώνοντας την σε ισοπαλία με 2-2. Με δεδομένο λοιπόν το ότι πρόκειται για μια ισχυρή ομάδα που δεν άλλαξε το ρόστερ της, ο ΠΑΟΚ σήμερα δίνει ένα πολύ χρήσιμο τεστ, λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό ξεμούδιασμα με 14-0 επί της ολλανδικής ερασιτεχνικής ομάδας. Δικαίως τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στον Ανγκολέζο επιθετικό που όμως έδειξε ο Ιβιτς στην χθεσινή προπόνηση θα τον χρησιμοποιήσει για ένα ημίχρονο.
Σε ότι αφορά τις σκέψεις του Ιβιτς, χθες δοκίμασε δυο διαφορετικές ενδεκάδες αλλά δεν ειναι σίγουρο ότι θα επαναλάβει την απόφαση του να βάλει μια σε κάθε ημιχρονο. Υπάρχει δηλαδή ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και νωρίτερα και κάποιοι παίκτες να παίξουν και παραπάνω από ένα ημίχρονο. Έτσι στο Competition venue Sportpark De Westeneng ο Ιβιτς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική πρόοδο των παικτών του και να δει αν θα βγάλουν απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα ακόμη περισσότερα πράγματα από αυτά που είδε στο φιλικό της Τετάρτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown