«Ξένο σώμα» ο Φερνάντο Βαρέλα στη Στεάουα

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι πιέζει για να αποχωρήσει από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται εκτός ομάδας.

Ασφυκτιά ο Φερνάντο Βαρέλα στη Στεάουα Βουκουρεστίου και πιέζει για να αποχωρήσει, όμως όλα σταματούν στις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις του Τζίτζι Μπεκάλι.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευμα στη Ρουμανία έκανε λόγο ότι οι σχέσεις του Βαρέλα με τους ανθρώπους της Στεάουα βρίσκονται σε οριακό σημείο, σημειώνοντας πως ο παίκτης κινδύνευε ακόμη και με πρόστιμο από την ομάδα του, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του.

Σήμερα η ρουμάνική ιστοοσελίδα digisport.ro, αναφέρει ότι οι μέρες του Βαρέλα στη Στεάουα θεωρούνται πλέον μετρημένες, την ώρα που ο Μπεκάλι συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής, με τους Ρουμάνους πάντως να σημειώνουν πως αν περάσουν οι μέρες και δεν φτάσει πρόταση για τον παίκτη, ο Μπεκάλι θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, αν δε θέλει να τον χάσει χωρίς χρήματα.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, σημειώνεται ότι ο Βαρέλα μοιάζει «ξένο σώμα» στη Στεάουα καθώς τις τελευταίες δύο ημέρες δε συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας του, ενώ ακόμη και στο φιλικό με τη Ναϊμέγκεν, ο παίκτης έμεινε στο ξενοδοχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown