Μοχάμεντ Σισσοκό και Ντιγκάρ σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί εδώ και μέρες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τις περιπτώσεις τους να επανέρχονται στο προσκήνιο.


Συστηματική προσπάθεια για την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού μέσου κάνουν πλέον στον ΠΑΟΚ μετά τις κινήσεις με τους Μπίσεσβαρ και Κρέσπο.
Η ισχυροποίηση της ομάδας σε μία νευραλγική θέση με έναν παίκτη που θα έχει πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως ο Τζιόλης είναι το ζητούμενο την δεδομένη στιγμή. Χωρίς υπερβολή, όλο το «βάρος» από τον Μίχελ και τον Ιβιτς έχει πέσει στην απόκτηση του αμυντικού μέσου.
Από αρχές Ιουνίου ο Μοχάμεντ Σισσοκό
Στον ΠΑΟΚ από τις αρχές Ιουνίου έχει προταθεί σύμφωνα με πληροφορίες τένας πολύ έμπειρος παίκτης από ξένο μάνατζερ αλλά και από έλληνα που «κατοικοεδρεύει» σε μεγάλο νησί. Ο λόγος για τον 31χρονο μέσο Μοχάμεντ Σισσοκό, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Κίνα ενώ έχει περάσει από πολύ μεγάλες ομάδες. Έχει αγωνιστεί στην Λίβερπουλ, την Παρί Σεν Ζερμαίν, την Φιορεντίνα, την Βαλένθια ενώ πριν μετακινηθεί στην Κίνα αγωνίστηκε στην Λεβάντε. Αυτή την στιγμή ο Μοχάμεντ Σισοκό είναι ελεύθερος. Είναι 31 ετών, γεννήθηκε στο Μάλι και έχει και Γαλλική υπηκοότητα. Όταν είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ στις αρχές Ιουνίου η περίπτωσή του δεν είχε «προχωρήσει» καθώς εκείνη την περίοδο ο Μίχελ και οι συνεργάτες του εξέταζαν άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως για παράδειγμα του Λουίζ Κάρλος. Το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς το όνομα του Σισσοκό βρίσκεται σε λίστα που δόθηκε σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ για ΠΑΟΚ
Στην λίστα των επιτελών του Δικεφάλου βρίσκεται εδώ και δέκα ημρερες τουλάχιστον σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του 29χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου Ντιντιέ Ντιγκάρ. Ο Ντιγκάρ είναι μέσα στην τριάδα των παικτών που έχουν ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες για τις επιδόσεις του. Ο Ντιγκάρ ανήκει στην Ρεάλ Μπέτις με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, ενώ όταν αγωνίστηκε στην Γαλλία και την Νιτς ήταν ο αρχηγός της ομάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες της  οι άνθρωποι που τον πρότειναν στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως ο Ντιντιέ Ντιγκάρ μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μπέτις και να μετακομίσει στην ομάδα που θα του προσφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές. Το θέμα εξετάζεται και μόνο τυχαία δεν διέρρευσε το όνομά του καθώς έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ εδώ και δέκα ημέρες τουλάχιστον.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown