Οι «Λύκοι»... δαγκώνουν για Βιεϊρίνια


Είναι πραγματικά πολύ κρίμα για τον ΠΑΟΚ αν δημιουργηθεί ένταση στις σχέσεις του Βιεϊρίνια με την οικογένεια Σαββίδη για ένα θέμα που ουσιαστικά δεν υφίσταται. Και ο χαρακτηρισμός "θέμα που δεν υφίσταται" έχει να κάνει με τα δεδομένα της συνεργασίας του με την Βόλφσμπουργκ.
Ο Πορτογάλος άσος είχε ανανεώσει πέρυσι μέχρι το 2018 ανεβάζοντας τις ετήσιες απολαβές του στα 2 εκατ. ευρώ καθαρά. Συνυπολογίστε και την παράμετρο της παρουσίας του στην Εθνική Πορτογαλίας και προφανώς όλο το "πακέτο" τον κάνει ελκυστικό (και πολύ ακριβό καθώς οι πληροφορίες θέλουν την Βόλφσμπουργκ να έχει ορίσει την τιμή του στα 8 εκατ. Ευρώ).
Όμως, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σκέψη αποχώρησής του από τους "Λύκους". Φυσικά, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Αν κατατεθεί μία πραγματικά μεγάλη πρόταση και στη Βόλφσμπουργκ δουν ένα μεγάλο ποσό μπροστά τους τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τώρα, όμως, ειδικά για τον ΠΑΟΚ που δεν έχει σίγουρα τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ, μοιάζει εκτός σχεδιασμού, μία τέτοια μεταγραφή.
Δεν έχω λόγο να αντικρούσω την πληροφορία που έδωσε μέσω instagram ο Γιώργος Σαββίδης (όταν γραφόταν το κείμενο δεν είχε δημσσιοποιηθεί κάποια αντίδραση του Πορτογάλου) και ίσως ο Βιεϊρίνια μιλούσε για κάποια επίσημη πρόταση που έχει φθάσει στα γραφεία της γερμανικής ομάδας από αγγλικό σύλλογο όταν συνομίλησε με τον Μίχελ.
Φυσικά, από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να καταθέσει πρόταση όταν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα πέσει στο κενό. Αν καταφέρει και μπει στους ομλιλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν.        

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown