Ο Μπίσεσβαρ το λέει και το εννοεί

Είναι γεγονός πως το αποτέλεσμα του προχθεσινού φιλικού αγώνα και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας δεν ικανοποίησαν

Είναι επίσης γεγονός πως ο Ιβιτς διαπίστωσε πως πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα κυρίως στον δημιουργικό και στον εκτελεστικό τομέα για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πολύ κρίσιμου αγώνα.

Παρά την γενική ευφορία που διαπιστώνω ότι επικρατεί τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά την κλήρωση, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε όλοι προσγειωμένοι και να περιμένουμε από την ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των δύο αναμετρήσεων. Για να μπορέσουμε να κρίνουμε σε επίσημο επίπεδο, τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ.

Θα ήθελα όμως να σταθώ στις τοποθετήσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ενός ποδοσφαιριστή, που ξέρει τον Άγιαξ, αλλά δείχνει να έχει μπει στο «κλίμα» της ομάδας. Ο Μπίσεσβαρ και προχθές δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση. Όπως είχε τονίσει και προ ημερών στην Ολλανδία. Πιστεύω ότι αυτά που δηλώνει ο Μπίσεσβαρ, τα εννοεί και μένει να δούμε στην πράξη, πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτά τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown