Έτσι αποφάσισε για την αποστολή του ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και από τη Δευτέρα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν επί ολλανδικού εδάφους.


Η είδηση σε ότι αφορά τον καταρτισμό της αποστολής που αποτελείται από εικοσιεννιά παίκτες, είναι η μη παρουσία σε αυτή του Γιάννη Σκόνδρα. Μπορεί να έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αλλά ο Βλάνταν Ιβιτς αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει και μένει να φανεί αν σύντομα η ΠΑΕ θα μπει στη διαδικασία συζητήσεων για τη λύση του συμβολαίου του.
Εκτός έμεινε και ο Σάμπο αφού η ΠΑΕ είναι σε αναζήτηση ομάδα για να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού. Παράλληλα με απόφαση του Σέρβου τεχνικού δε θα ταξιδέψει με την ομάδα ο Δεληγιαννίδης που και αυτός θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του εκ νέου δανεισμού όπως και ο Κάκκο για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Βέροια ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αντονις που επίσης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.
Αν κανείς θελήσει να κάνει μια δεύτερη ανάγνωση σε ότι αφορά τον καταρτισμό της, διαπιστώνει ότι ο Ιβιτς έκανε τις επιλογές με συγκεκριμένα κριτήρια έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στις θέσεις.
Ήταν αναμενόμενο ότι θα πάρει τέσσερις τερματοφύλακες ενώ σε ότι αφορά τους αμυντικούς, επέλεξε δυο για τη δεξιά πλευρά (Κωνσταντινίδης,  Κίτσιου) δυο για την αριστερά (Λέοβατς, Γιαννούλης) αλλά και τον Μάτος που μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές ενώ θυμίζουμε ότι μπορεί να παίξει εκεί και ο Τζαβέλλας.
Σε ότι αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς (εκτός του Τζαβέλλα) στην αποστολή είναι οι Πούγγουρας,  Χατζηισαΐας, Μαλεζάς και Κρέσπο. Με δεδομένη την απουσία του Κάτσε, στην Ολλανδία θα είναι σε ότι αφορά τα αμυντικά χαφ οι Τζιόλης,  Σάκχοφ, Χαρίσης και Τσίμιροτ. Παράλληλα επέλεξε να έχει τρία «δεκάρια» δηλαδή τους Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Δημητριάδη.
Σε ότι αφορά τους ακραίους επιθετικούς μετράμε πέντε δηλαδή τους Κοροβέση, Μυστακίδη, Ζάιρο, Τζαλμά και Ροντρίγκες ενώ στους επιθετικούς περιοχής θα είναι οι Κουλούρης, Περέιρα και Αθανασιάδης. 
Από την Δευτέρα λοιπόν ο Ιβιτς θα έχει στη διάθεση του 29 παίκτες (από τους 38 και πλέον που προπονούνταν μέχρι χθες στην Ελλάδα) για να «χτίσει» ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι επί ολλανδικού εδάφους είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αφίξεις και άλλων παικτών αφού η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown