Ισπανικό δημοσίευμα εμπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον Χάβι Φουέγκο


Σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικής ιστοσελίδας ο Δικέφαλος παρακολουθεί την περίπτωση του 32χρονου μέσου της Βαλένθια, Χάβι Φουέγκο.


Την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Χοσέ Κάνιας από την Εσπανιόλ, χθεσινοβραδινό δημοσίευμα από την Ιβηρική εμπλέκει τον Δικέφαλο με την περίπτωση ενός άλλου Ισπανού ποδοσφαιριστή.
Ο λόγος για τον 32χρονο ανασταλτικό μέσο Χάφι Φουέγκο, ο οποίος, σύμφωνα με τους Ισπανούς, είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.
Ο Φουέγκο ανήκει στη Βαλένθια, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από τις «νυχτερίδες».
Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα πιο «ζεστή» για την απόκτησή του εμφανίζεται η Θέλτα, ενώ εκτός από τον ΠΑΟΚ και η Εσπανιόλ έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.
Κανείς, πάντως, από τους φερόμενους ως «μνηστήρες» του 32χρονου μέσου δεν έχει χτυπήσει, προς το παρόν, την πόρτα της Βαλένθια.
Ο Χάβι Φουέγκο αγωνίζεται στη Βαλένθια από το καλοκαίρι του 2013 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε με τις «νυχτερίδες» 38 εμφανίσεις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ) έχοντας στο ενεργητικό του και μία ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown