«Έχω ολοκληρωμένη άποψη για τον Άγιαξ, θα παλέψουμε στο Άμστερνταμ!»

Ο Βλάνταν Ίβιτς τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τα όσα πρέπει να αλλάξουν ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τον Άγιαξ

Στα συμπεράσματα που βγαίνουν από την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:

Αν υπάρχει προβληματισμός από τη σημερινή εμφάνιση: «Προβληματισμός υπάρχει πάντα στο ποδόσφαιρο. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Βλέπουμε τι δεν μας αρέσει και προσπαθούμε να το διορθώσουμε για να κρατήσουμε αυτά που μας αρέσουν. Έχουμε λίγες ημέρες ακόμα και τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα. Σημαντικό είναι να υπάρχει θέληση».

Για τα λάθη στο σημερινό παιχνίδι: «Θα αναλύσουμε αύριο το παιχνίδι. Θα δούμε αυτά που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Κάνιας στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ, αλλά και για την ετοιμότητα του Μπρκιτς: «Είναι δύσκολο να παίξει στο πρώτο παιχνίδι, για το δεύτερο υπάρχουν ελπίδες. Είναι λίγο καιρό στην ομάδα, άργησε να έρθει. Ο Μπρκιτς προχωράει και ο ίδιος, μαθαίνει την ομάδα και θα δούμε».

Για τον Άγιαξ: «Έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έτσι έπαιζε πάντα. Έχουν τέτοια φιλοσοφία. Έχουν ποιοτικούς παίκτες, αλλά και εμείς το ίδιο. Θα παλέψουμε για να πάρουμε το καλύτερο από αυτό το παιχνίδι».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Θα δούμε, έχουμε μέρες μπροστά μας για να δούμε τι θα γίνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια