Σιγουριά για Κάνιας στον ΠΑΟΚ, έρευνα και για φορ

Ο Λούμπος Μίχελ έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να προχωρήσει τις επαφές και ο Ισπανός να ανακοινωθεί όσο το δυνατόν συντομότερο. Αναζήτηση και για φορ.

Οσο περνούν οι μέρες τόσο και πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη ο ΠΑΟΚ να καλύψει όλα τα κενά του ρόστερ του. Κι αυτό γιατί πλησιάζει ο πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πιο κοντά στην Τούμπα από οποιονδήποτε άλλον αυτή την περίοδο, είναι ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Σας ενημερώνουμε για όλες τις προηγούμενες μέρες σας έχει βάλει στο κλίμα του θέματος και σας έχει παρουσιάσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η επικείμενη μεταγραφή. Ο Λούμπος Μίχελ, εξάλλου, έμεινε Ελλάδα και δεν βρέθηκε δίπλα στην αποστολή στο Αρνεμ γι' αυτό τον λόγο. Για να προχωρήσει τις επαφές και ο Κάνιας να ανακοινωθεί όσο το δυνατόν συντομότερο.

Τον παίκτη τον περιμένει πολύ και ο Ιβιτς γιατί ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του και τον θεωρεί απαραίτητο για τον νέο ΠΑΟΚ. Οπως, λοιπόν, έχουμε αναφέρει ο Μίχελ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κάνιας και το μόνο που έχει απομείνει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και με την ομάδα που ανήκει, την Εσπανιόλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο έχουν οι εκπρόσωποι του Κάνιας, οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν σε συμφωνία ώστε ο πελάτης τους να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Εκτός απροόπτου, πάντως, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και σύντομα ο Κάνιας θα γίνει κάτοικος Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ είτε θα πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο στην Εσπανιόλ για να «σπάσει» το συμβόλαιό του, είτε θα δώσει στην ισπανική ομάδα ένα ποσοστό μεταπώλησης. Από σήμερα κιόλας θα ενταθούν οι συζητήσεις και δεν αποκλείεται, μάλιστα, κατά την διάρκεια της ημέρας να υπάρξει οριστική εξέλιξη και ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Το βασικό σκεπτικό είναι ο ΠΑΟΚ να έχει εντάξει στο σύνολο έναν αμυντικό χαφ μέχρι τον 3ο προκριματικό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι σταματούν εκεί οι αναζητήσεις. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα συνεχίσουν να ψάχνουν για παίκτες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα εξαρτηθούν και από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα επίσημα ματς. Η προεργασία που γίνεται, εξάλλου, θέλει τον ΠΑΟΚ να βολιδοσκοπεί έναν επιθετικό που αγωνίζεται στην Ισπανία και αρέσει πολύ. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, ο Μίχελ θέλει να προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις προκειμένου όταν χρειαστεί να είναι έτοιμος, απλώς, να γνωστοποιήσει την συμφωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown