Υπάρχει προσμονή για κάτι πολύ μεγάλο στον ΠΑΟΚ

Μετά από περίπου έναν μήνα έντονης μεταγραφικής κινητικότητας, έχουν αρχίσει να γίνονται τα πρώτα σχόλια από αρκετούς οπαδούς του ΠΑΟΚ.


Όλοι έχουν να λένε για την βελτίωση των χρόνων σε σχέση με πέρυσι. Όπως επίσης και για τους ποιοτικούς παίκτες που ντύνονται στα «ασπρόμαυρα»
Κυρίως για τον Τζάλμα, τον Μπίσεσβαρ και τον Μάτος, καθώς για τους Κρέσπο και Σάχοφ υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα. Για τον Ισπανό, ο οποίος πάντως συνοδεύεται από τις εξαιρετικές συστάσεις του Μανόλο Χιμένεθ χθες  ζητείται η απόδειξη ότι άξιζε που ο ΠΑΟΚ τον επέλεξε αντί του Βίτορ. Κι αυτό θα αποδειχθεί στο γήπεδο.
Για τον Σάχοφ, υπάρχει το ερωτηματικό του κατά πόσο θα προσαρμοστεί, όντας πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του. Και επίσης του αν μπορεί να έχει μία σταθερά καλή απόδοση, κάτι για το οποίο δημιούργησε ερωτηματικά στη Ντνίπρο.
Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμη. Ο Λούμπος Μϊχελ έκανε αμέτρητα αεροπορικά ταξίδια ανά την Ευρώπη (ίσως να κατέχει το ρεκόρ) μέσα στην Άνοιξη. Και δημιούργησε την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει παίκτες που ξεφεύγουν αρκετά από τα ελληνικά δεδομένα. Ακόμη δεν έχει συμβεί αυτό. Προφανώς την αίσθηση αυτή του ανεκπλήρωτο, ενισχύει και το γεγονός ότι οι δύο πιο ποιοτικοί παίκτες, ο Ματέους και ο Ζοζούλια, με τους οποίους ασχολήθηκε δεν έχουν ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».  

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown