«Το περίμενα για την Πορτογαλία, ηρεμία με Ίβιτς στον ΠΑΟΚ» (audio)

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε o Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και αναφέρθηκε στο θρίαμβο της Πορτογαλίας και στο πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro: «Το περίμενα ότι θα το πάρει η Πορτογαλία. Ξέρω πώς ο Σάντος προετοιμάζει την ομάδα, την τακτική του και πως σε κάθε παιχνίδι έχει το σκοπό του. Η Γαλλία ήταν καλύτερη σε ορισμένες στιγμές του παιχνιδιού, όμως, η Πορτογαλία είχε καλύτερο προπονητή και γι’ αυτό πήρε το τρόπαιο».

Για την τακτική του Σάντος: «Αυτή είναι η τακτική του. Ξέρει να παίζει δυνατά στην άμυνα, δεν δέχεται γκολ. Από την άλλη είχε καλούς επιθετικούς και ξέρει ότι μέσα σε 90 λεπτά θα καταφέρει να σκοράρει μια φορά για να φτάσει στη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πώς να μην παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Τον παρακολουθώ συνέχεια. Ο Ίβιτς θα εξασφαλίσει ηρεμία, ξέρει καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Η επόμενη χρονιά θα είναι καλή για τον ΠΑΟΚ με ηρεμία».

Για το αν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο:«Ένα ένα πρέπει να γίνονται τα βήματα. Να πάει η ομάδα κάθε ματς ξεχωριστά και το τέλος θα κάνει ταμείο. Έχει τους πιο θερμούς οπαδούς στον κόσμο και η επιθυμία τους για ένα πρωτάθλημα είναι θερμή. Άλλο η επιθυμία, όμως, κι άλλο το ποδόσφαιρο. Εκεί υπάρχουν ο προπονητής, οι παίκτες, η πολιτική και αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα γνωρίζετε πολύ καλά. Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον Μπρκιτς: «Είναι δυνατός τερματοφύλακας και χαίρομαι που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Έχω εμπιστοσύνη στον Ίβιτς και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά σαν καμιά άλλη ως τώρα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Αγαπώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θα τον αγαπώ για πάντα. Εμείς μαζί για μια ζωή...»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown