Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (7/7)

ΑΓΙΑΞ
Πουλήθηκε ο Φαν Ντερ Χορν, φεύγει ο Αντερσεν
Χωρίς τον Φαν Ντερ Χορν θα πορευτεί ο Αγιαξ από εδώ και στο εξής. Ο 23χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σουόνσι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας. Ο Αίαντας θα καρπωθεί από την μεταγραφή το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας έχουν ανάψει το πράσινο φως στον 21χρονο Δανό, Λούκας Αντερσεν, για να μετακινηθεί στην Γκρασχόπερς.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Και επίσημα Ντε Μαϊό
Η Άντερλεχτ ενισχύεται με την απόκτηση του δυναμικού κεντρικού αμυντικού, Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό. Ο παίκτης υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, ενώ η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ κατέβαλλε στην Τζένοα περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Ο Ντε Μαϊό αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Αντερλεχτ μετά τον Αλγερινό μέσο, Σοφιάν Χανί, και τον Γάλλο δεξιό μπακ, Ντενίς Απια.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Νοϊστάντερ
Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε χθες το πρωί από την Φενέρμπαχτσε ο 28χρονος μεσοαμυντικός, Ρόμαν Νοϊστάντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σάλκε. Ο παίκτης υπέγραψε για τρία χρόνια και δήλωσε χαρούμενος που μεταγράφηκε σε ένα κλαμπ με παραδόσεις.
Στο μεταξύ η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά από την Λυών.
ΣΑΧΤΑΡ
Τα πρώτα συμπεράσματα του Φονσέκα
Ο Φονσέκα ανέλαβε το δύσκολο έργο να διαδεχθεί τον Λουτσέσκου και προσπαθεί σταδιακά να περάσει στην ουκρανική ομάδα την φιλοσοφία του.
Σε συνάντησή του με τους Ουκρανούς δημοσιογράφους ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε τα πρώτα του συμπεράσματα από την προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ολλανδία.
Τόνισε, κατ’ αρχήν, ότι είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, αλλά και ότι πιστεύει στις δυνατότητες των νεαρών Ουκρανών ποδοσφαιριστών. Επεσήμανε, ακόμη, ότι επιθυμεί να μπολιάσει νέες αγωνιστικές ιδέες στην Σαχτάρ και να φέρει αλλαγές τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική συμπεριφορά της ομάδας του.
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Προς Μπολόνια ο Κρέιτσι
Έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της φαίνεται πως χάνει η Σπάρτα Πράγας. Όπως γνωστοποιήθηκε χθες ο 24χρονος διεθνής Τσέχος μεσοεπιθετικός, Λάντισλαβ Κρέιτσι, βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπολόνια. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown