Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (3/7)

Στην Κωνσταντινούπολη θα είναι τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ. Την είδηση επιβεβαίωσε η τουρκική ομάδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.
Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Παρί και έτσι συμφώνησε σε όλα με την Φενέρ. Παράλληλα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή, αυτή τη φορά τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα είναι στις τελικές συζητήσεις για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Φαμπιάνο Ριμπέιρα από την Πόρτο. Η χρονική διάρκεια του δανεισμού του θα είναι για ένα χρόνο.
ΣΑΧΤΑΡ
Ηττήθηκε από την Φίτεσε
Μια απρόσμενη ήττα που όμως δίνει την ευκαιρία στον Φονσέκα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα γνώρισε χθες η Σαχτάρ. Η ουκρανική ομάδα ηττήθηκε στην Ολλανδία από την Φίτεσε με 2-0. Η ολλανδική ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 σκοράροντας στο 20’ της αναμέτρησης και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Παρά τις αλλαγές (διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος από τον Πορτογάλο τεχνικό) η προβληματική εικόνα της ουκρανικής ομάδας δεν άλλαξε και μάλιστα δέχθηκε στο 57’ και δεύτερο γκολ με το 2-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Προπονήσεων συνέχεια
Στις 7 Ιουλίου είναι το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Σπάρτα Πράγας με αντίπαλο αυτή τη φορά την ελβετική Γιουνγκ Μπόις. Μέχρι τότε ο προπονητής της πιθανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις να διορθώσει τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο φιλικό απέναντι στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας Τρέντσιν (1-3). Το ευχάριστο για τον Ζντένεκ Σκάζνι είναι ότι μετρά επιστροφές ποδοσφαιριστών που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών και έτσι θα έχει περισσότερες επιλογές για το επόμενο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα που ο ΠΑΟΚ θα δίνει τον πρώτο του αγώνα επί ολλανδικού εδάφους στο προπονητικό κέντρο έξω από το Αρνεμ. 
ΑΓΙΑΞ
Μίλικ όπως... Μακ
Ο μοναδικός διεθνής ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τον Αγιαξ στο Euro της Γαλλίας ήταν ο Πολωνός επιθετικός που μαζί με τους συμπαίκτες του αποχαιρέτισε τα γήπεδα αφού αποκλείστηκε η Εθνική Ομάδα στα πέναλτι από την Πορτογαλία.
Ο Μίλικ πλέον είναι σε διακοπές και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τον πρώτο αγώνα της ομάδας του για τα προκριματικά του CHL στις 26 Ιουλίου.
Οτι δηλαδή συμβαίνει με τον Μακ και τον Κάτσε που δε θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τον ΠΑΟΚ στις 19 Ιουλίου και επομένως και αυτοί δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
«Ξεμούδιασε» με εξάρα
Σε υγιεινό περίπατο αποδείχθηκε όπως άλλωστε αναμενόταν το φιλικό παιχνίδι της Αντερλεχτ με αντίπαλο την Μπόρνεμ. Η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 6-1 με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 2-1. Μόλις στο 9’ ο Σιλα άνοιξε το σκορ για την Αντερλεχτ που δέχθηκε στο 23’ την ισοφάριση για να απαντήσει στο 38’ με τον Ντεφούρ παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα.
Ο Σιλα στο 58’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-1 ενώ στο 67’ ο Καμπασελε σκοράροντας έκανε το 4-1 και λίγο αργότερα το 5-1.
Λίγο πριν το φινάλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ ο Τρεζεγκέ διαμόρφωσε το τελικό 6-1 για την βελγική ομάδα. «Ηταν μια καλή προπόνηση για την ομάδα μου και ευκαιρία να δοκιμάσουμε αρκετά πράγματα» δήλωσε ο Ρενέ Βάιλερ που στάθηκε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι: «Είναι καλό που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σκοράραμε. Φυσικά ο αντίπαλος δεν ήταν ισχυρός αλλά ακόμη και από τέτοια φιλικά μπορείς να μάθεις αλλά και να διακρίνεις αρκετά πράγματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown