Αυτός σφυρίζει την Τρίτη (26/7) στο Αγιαξ - ΠΑΟΚ

Η UEFA γνωστοποίησε το διαιτητικό τιμ του πρώτου αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στον Αίαντα, την Τρίτη (26/7, 21:45) στο «Amsterdam Arena».

Η UEFA γνωστοποίησε το διαιτητικό τιμ του πρώτου αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στον Αίαντα, την Τρίτη (26/7, 21:45) στο «Amsterdam Arena».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χβιέ Εστράδα Φερνάντεζ.

O Φερνάντεζ γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1976 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2009. Από το 2011 έγινε διεθνής και το 2013 ορίστηκε σε παιχνίδια για το Europa League. Παράλληλα ήταν ο άρχων του τελικού Euro 2014 U19, ενώ την περσινή σεζόν σφύριξε το πρώτο του παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Σπάρτα Πράγας, το οποίο έληξε 2-2.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Καταλανός ρέφερι θα βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου καθώς την περσινή σεζόν ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και της Γκαμπάλα, στο Αζερμπαϊτζάν, ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς τέρματα.

Ο Φερνάντεζ έχει κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου διαιτητή της Primera Division τόσο το 2010, όσο και το 2012.

Βοηθοί θα είναι οι επίσης Ισπανοί Μιγκέλ Μαρτίνες Μουνουέρα καιΦρανσίσκο Χαβιε Μάρτιν Γκαρσία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ιγκνάσιο Ιγλέσιας Βιλανουέβα.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος Ζντράβκο Γιόκιτς και παρατηρητής της UEFA ο Φινλανδός Πέρτι Αλάτζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown