«Πολυβόλο» ο ΠΑΟΚ, διέλυσε τη Σιλφόλντε

Ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός και ουσιαστικός, διασύροντας με 14-0 την αντίπαλό του.


Ο αντίπαλός του να ήταν χαμηλής δυναμικότητας (ερασιτεχνική κατηγορία), παρ’ όλα αυτά μόνο θετικά συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους.
Ο Δικέφαλος του Βορρά «διέλυσε» με 14-0 την ερασιτεχνική ολλανδική ομάδα Σιλφόλντε και έδειξε σοβαρός, ουσιαστικός και κατά ένα μεγάλο ποσοστό πλήρης. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την ίδια ομάδα αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός προ ημερών και την κέρδισε με 2-0.
Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί παρά να έμεινε, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε. Στο πρώτο άρχισε με τους Μελίσσα, Κίτσιου, Λέοβατς, Κρέσπο, Πούγγουρα, Σάκχοφ, Χαρίση, Κοροβέση, Ροντρίγκες και Περέιρα.
Στο δεύτερο ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε τους Σιαμπάνη, Μάτος, Χατζηισαΐα, Μαλεζά, Γιαννούλη, Τσίμιροτ, Δημητριάδη, Πέλκα, Ζάιρο, Μυστακίδη και Αθανασιάδη.
Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Κουλούρης μόλις στο 1’ με το… στήθος, από σέντρα του Λέοβατς. Το 2-0 έγινε στο 5’ από τον Περέιρα, μετά από βολέ του Μελίσσα, το 3-0 στο 12’ από τον Κοροβέση μετά από σέντρα του Λέοβατς και πάλι, το 4-0 από τον Σάκχοφ με κεφαλιά στο 26’. Στο 31’ ο Περέιρα με πλασέ πέτυχε το 5-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος με κεφαλιά έκανε και το 6-0. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 7-0 με ωραία ενέργεια και γκολ του Κουλούρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Πέλκας στο 55’ με πλασέ, το 9-0 έκανε ο Αθανασιάδης στο 59’, ο Πέλκας έβαλε και δεύτερο με κεφαλιά στο 64’, δύο λεπτά μετά ο Κλάους έκανε το 11-0, στο 75’ ο Δημητριάδης το 12-0, ο ίδιος παίκτης στο 88΄το 13-0 και ο Αθανασιάδης στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό, 14-0. Από ένα δοκάρι είχαν, τέλος, οι Κοροβέσης και Πέλκας.
Επόμενο φιλικό για τον Δικέφαλο το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ (19,00).

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown