Τον ήθελε στο... παρελθόν ο ΠΑΟΚ και πήγε τώρα στη Μονακό για 11 εκ.!

Είναι από τις περιπτώσεις παικτών που σίγουρα στον Δικέφαλο θα ήθελαν να προχωρήσουν στην απόκτησή τους, όταν φυσικά και μπορούσαν...


Μετά από μία ακόμα εντυπωσιακή σεζόν με την Τορίνο και πολύ καλές εμφανίσεις με την Πολωνία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Καμίλ Γκλικ πήρε και μεταγραφή στη Μονακό για 11 εκ. ευρώ.
Ο Πολωνός διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ όταν αγωνιζόταν στην Μπάρι αλλά και όταν πρωτοπήγε στην Τορίνο αλλά το ενδιαφέρον δεν εξελίχθηκε περισσότερο με τον παίκτη να... εκτοξεύει την αξία του σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκλικ είχε και μια... μικρή προστριβή με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την κριτική του τότε παίκτη του ΠΑΟΚ για τις κλήσεις νεαρών στην εθνική. «Άκουσα τι είπε και γέλασα πολύ με αυτή τη συνέντευξη. Μου προκαλεί γέλιο πώς ένας ενήλικος μπορεί να ζηλεύει τόσο πολύ και να εκφράζει μέσω του Τύπου τη δυσαρέσκειά του επειδή δεν καλείται στην εθνική ομάδα. Αφού έχει τέτοια παράπονα, ας έρθει σε επαφή με τον κόουτς και να μιλήσει μαζί του για το θέμα. Όχι να γκρινιάζει μέσω του Τύπου», είχε δηλώσει ο Γκλικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown