Αυτά θα κρίνουν την μεταγραφή Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ

Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στην περίπτωση της μεταγραφής του Ρομάν Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ. Σαββίδης, Μίχελ και Ιβιτς θα αποφασίσουν.

Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στην περίπτωση Ζοζούλια. Τόσο η εξάμηνη τιμωρία του που -λογικά ισχύει και για τις ελληνικές διοργανώσεις, αλλά- πρέπει να διευκρινιστεί και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και το υπερβολικό δέσιμό του με τον ουκρανικό στρατό. Για το πρώτο την απόφαση θα πάρουν ο Μίχελ και ο Ίβιτς. Αν θεωρούν ότι ένα τρίμηνο εκτός εγχώριων διοργανώσεων είναι ή δεν είναι πρόβλημα.

Για το δεύτερο είναι καθαρά θέμα Ιβάν Σαββίδη, λόγω της δικής του θέσης στην ρωσική κοινωνία και του γεγονότος ότι υπήρξε βουλευτής στη Δούμα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα σταθμίσει αν πρέπει να δώσει το ΟΚ να αποκτηθεί ένας παίκτης που έχει δείξει εθνικιστικές τάσεις και συχνά-πυκνά στηρίζει τον ουκρανικό στρατό που μάχεται κατά των φιλορωσικών δυνάμεων μέσω ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος (έχει πουλήσει μέχρι και το μετάλλιό του για να στηρίξει τους στρατιώτες της ουκρανικής κυβέρνησης). Γενικότερα η Ντνίπρο είναι ένας σύλλογος που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον στρατό και ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Σάχοφ από εκεί. Είπαμε, όμως, είναι καθαρά απόφαση του Σαββίδη το τι θα πράξει.

Άλλο, όμως, αυτό και άλλο να διαβάζουμε πολύ πρόχειρες αναλύσεις για την αγωνιστική ικανότητα του Ρομάν Ζοζούλια. Αυτό είναι κάτι που σαφώς ο Μίχελ και ο Ίβιτς μπορούν να κρίνουν πολύ καλύτερα και οι δηλώσεις Χριστόπουλου  οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα από αυτά που προωθούνται από ορισμένους. Είπαμε, όμως, Μίχελ-Ίβιτς και στη συγκεκριμένη περίπτωση κυρίως ο Σαββίδης είναι αυτοί που θα ορίσουν τους όρους της διαπραγμάτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown