Επιμονή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για Κρέσπο, Βαρέλα

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δίνουν προτεραιότητα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού πριν από την αναχώρηση της αποστολής στην Ολλανδία.


Η ενίσχυση της ομάδας σε καίριες θέσεις εκεί όπου έχουν εντοπιστεί αδυναμίες από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία αποτελεί την βασική προτεραιότητα των επιτελών του ΠΑΟΚ.
Τα μεταγραφικά «μέτωπα» παραμένουν ανοιχτά τόσο για την απόκτηση ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού, για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από όσα έχουν οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, ενός τερματοφύλακα και ενός χαφ. Προτεραιότητα πριν από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει δοθεί στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο, του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Άστον Βίλα αλλά και του Φερνάντο Βαρέλα που ανήκει στην Στεάουα Βουκουρεστίου.
Και με τους δύο παίκτες υπάρχουν προχωρημένες επαφές και προφορικές συμφωνίες και απομένει να φανεί η τελική στάση των ομάδων. Οι της Αστον Βίλα δείχνουν πιο προσιτοί στις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του Κρέσπο. Μάλιστα και χθες, σε αγγλικά μέσα ενημέρωσης, γράφηκε πως ο Κρέσπο είναι μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι συνεχόμενες τις τελευταίες ημέρες για να δώσει το τελικό Ο.Κ. η διοίκηση της Αστον Βίλα. Σε αυτό το θέμα αναμένονται εξελίξεις ακόμη και το επόμενο 48ωρο.
Πιο δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη θεωρείται η περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, του κεντρικού αμυντικού της Στεάουα. Ο οποίος θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ όπως είχαμε αναφέρει, αλλά ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι δεν έχει μειώσει τις απαιτήσεις του, για την πώληση του Βαρέλα. Ο Μπεκάλι επιμένει και ζητά το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που ο Μίχελ (σύμφωνα με δηλώσεις του Μπεκάλι) προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Στεάουα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown