«Ο Μπεκάλι εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Βαρέλα για λόγους τακτικής»

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν σταματήσει να κοιτάνε την περίπτωση του διεθνούς στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.


Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με ρουμανικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για «παιχνίδια» τακτικής από τον πρόεδρο της Στεάουα, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή.
Από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει γίνει σαφές ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. Το όνομα του Βαρέλα ακούγεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό, αλλά η υπόθεσή του δείχνει να έχει κολλήσει, καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας του φτάνουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, η ρουμανική ιστοσελίδα «prosport.ro» σε δημοσίευμά της υπογράμμισε ότι ο «Δικέφαλος» δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, παρά την αρνητική απάντηση του Τζίτζι Μπεκάλι. Ο πρόεδρος της Στεάουα έκανε δηλώσεις και μίλησε για τα χρήματα που ζητάει, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι και ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι: «Ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα εκατομμύριο, αλλά είπα όχι, δώστε δύο. Την πρώτη φορά μιλούσαν για 500.000. Ο Βαρέλα έχει ένα υψηλό συμβόλαιο και οι Έλληνες δε θέλουν να δώσουν παραπάνω χρήματα για τη μεταγραφή».
Παρόλα αυτά, η ρουμανική ιστοσελίδαχαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Μπεκάλι ως κίνηση τακτικής, ώστε να ωθήσει τον ΠΑΟΚ να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια