«Ο Μπεκάλι εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Βαρέλα για λόγους τακτικής»

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν σταματήσει να κοιτάνε την περίπτωση του διεθνούς στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.


Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με ρουμανικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για «παιχνίδια» τακτικής από τον πρόεδρο της Στεάουα, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή.
Από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχει γίνει σαφές ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. Το όνομα του Βαρέλα ακούγεται συνεχώς τον τελευταίο καιρό, αλλά η υπόθεσή του δείχνει να έχει κολλήσει, καθώς οι απαιτήσεις της ομάδας του φτάνουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, η ρουμανική ιστοσελίδα «prosport.ro» σε δημοσίευμά της υπογράμμισε ότι ο «Δικέφαλος» δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, παρά την αρνητική απάντηση του Τζίτζι Μπεκάλι. Ο πρόεδρος της Στεάουα έκανε δηλώσεις και μίλησε για τα χρήματα που ζητάει, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι και ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι: «Ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα εκατομμύριο, αλλά είπα όχι, δώστε δύο. Την πρώτη φορά μιλούσαν για 500.000. Ο Βαρέλα έχει ένα υψηλό συμβόλαιο και οι Έλληνες δε θέλουν να δώσουν παραπάνω χρήματα για τη μεταγραφή».
Παρόλα αυτά, η ρουμανική ιστοσελίδαχαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Μπεκάλι ως κίνηση τακτικής, ώστε να ωθήσει τον ΠΑΟΚ να ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown