«Είπα στον Μπίσεσβαρ να πάει στον ΠΑΟΚ, θα κάνει τη διαφορά»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και της ΑΕΚ και νυν της Καϊσέρι, Γιώργος Σαρρής και αναφέρθηκε στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά διότι έμεναν και στην ίδια πόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή:

Η άποψή του για τον Μπίσεσβαρ: «Είμαστε στην ίδια πόλη, αλλά σε διαφορετικές ομάδες. Είχαμε βρεθεί κάποιες φορές έξω. Είχαμε κοινούς γνωστούς και μιλούσαμε. Είναι εξαιρετικό παιδί. Μια μέρα είχα διαβάσει ότι συζητούσε με τον ΠΑΟΚ. Ήταν την περίοδο που έμενε άλλο ένα παιχνίδι για το Πρωτάθλημα. Του είχα πει ότι άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Τον προέτρεψα να πάει στον ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια. Θα είναι σε καλή πόλη, καλή ομάδα και θα έχει έναν πρόεδρο που είναι κύριος. Δεν είχα λόγο να του πω ψέματα. Δεν ξέρω αν τον επηρέασα, αλλά είναι λογικό να προσπαθούσε να μάθει πράγματα από εμένα».

Για το αν θα μπορέσει να «πιάσει» στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Το τουρκικό πρωτάθλημα έχει έρθει σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Το είδα και το έζησα. Έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο λόγω χρημάτων. Προσπαθούν να το εκτοξεύσουν. Υπάρχουν μεγάλα συμβόλαια και καλοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα πιάσει στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί».

Για τις διαφορές Ελλάδας και Τουρκίας: «Οι διαφορές είναι μεγάλες συγκριτικά με την Ελλάδα, έχουν δώσει έμφαση σε πράγματα που εμείς δεν έχουμε δώσει. Δίνουν μεγάλη έμφαση στις εγκαταστάσεις».

Για το αν είναι καθαρό αμυντικό χαφ ο Μπίσεσβαρ: «Είδα πολύ λίγα καθαρά αμυντικά εξάρια στην Τουρκία. Όλοι ξέρουν μπάλα και φτιάχνουν παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί οι αντίπαλοι θα παίζουν αμυντικά. Θα παίζουν κλειστά και ο Μπίσεσβαρ θα πάρει μπάλα στα πόδια του. Σουτάρει πολύ εκτός περιοχής».

Αν θα συνεχίσει στην Τουρκία: «Έκανα συμβόλαιο ενός χρόνου. Μου είχαν πει για τρία, αλλά δεν δέχθηκα, γιατί ήθελα να δω πως είναι εδώ τα πράγματα. Έφυγα στα 24 μου από την Κρήτη και πήγα στην ΑΕΚ. Από εκεί ήρθα στην Τουρκία. Ήθελα να δω πως είναι τα πράγματα και δεν το μετάνιωσα πολύ. Αργούν πολύ εδώ τα πράγματα, πρόταση ακόμα δεν έχω στα χέρια μου από την Τουρκία. Έχω από άλλες χώρες. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρον. Έμαθα και την γλώσσα γιατί κανένας εδώ δεν μιλάει αγγλικά».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown