Για ποιον λόγο «κόλλησε» η μεταγραφή του Ζοζούλια

Δεν προχώρησε το θέμα του Ουκρανού φορ Ρομάν Ζοζούλια για τον ΠΑΟΚ και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που «σκάλωσε» η υπόθεση.

Δεν προχώρησε το θέμα του Ουκρανού φορ Ρομάν Ζοζούλια για τον ΠΑΟΚ και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που «σκάλωσε» (και για τα καλά μάλιστα) η υπόθεση.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες της «Μ» ο Λούμπος Μίχελ στις διαπραγματεύσεις που έκανε με τον Ουκρανό διεθνή σέντερ φορ, του προσέφερε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως και συνολικά τρία χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζοζούλια στις διαπραγματεύσεις που έγιναν, ζήτησε περισσότερα, όμως η διαφορά θα μπορούσε να καλυφθεί με τις διαπραγματεύσεις. Εκεί που πραγματικά «σκάλωσε» η υπόθεση, ήταν στο πρίμ υπογραφής που ζήτησε ο Ζοζούλια.

«Θέλω 500.000 ευρώ»

Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες που έχει η «Μ», ο Ζοζούλια ζήτησε από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να εισπράξει άμεσα ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, ως πρίμ υπογραφής. Από την στιγμή που είναι ελεύθερος, έλεγε πως έπρεπε να πάρει αυτό το πολύ μεγάλο ποσό με το «καλημέρα» της επικείμενης μεταγραφής. Όμως, στον ΠΑΟΚ έκριναν πως δεν έπρεπε να δοθούν σχεδόν τα μισά χρήματα με την υπογραφή των συμβολαίων. Ο ΠΑΟΚ έκρινε και πρότεινε να δώσει ένα μικρότερο ποσό ως μια γενναία προκαταβολή στον Ζοζούλια και το υπόλοιπο θα κατανέμονταν σταδιακά στις δόσεις συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Χθες έγινε γνωστό από την Αθήνα πως και η ΑΕΚ μπήκε στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του. Αυτό που ενδιαφέρει όμως τον ΠΑΟΚ είναι πως οι επιτελείς του δεν θέλησαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ζοζούλια για το υψηλότατο πριμ υπογραφής που ζητούσε, με αποτέλεσμα να «σκαλώσει» για τα καλά η υπόθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown