Αμυντική τακτική από Ιβιτς, χαλαρό πρόγραμμα ο Κίτσιου

Ο Βλάνταν Ιβιτς έδειξε στους παίκτες του πως πρέπει να κινούνται στο χώρο της άμυνας, την ώρα που ο Στέλιος Κίτσου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρωινή και μοναδική προπόνηση του ΠΑΟΚ για σήμερα Τετάρτη (29/6), η οποία επικεντρώθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
 
Μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να δείξει στους παίκτες του πως πρέπει να κινούνται στο χώρο της άμυνας προκειμένου να μην αφήνουν χώρους ανοικτούς και να επιτρέπουν στον αντίπαλο να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο κομμάτι της μετάβασης από την επίθεση στην άμυνα.

Ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης επειδή προέρχεται από την καλοκαιρινή επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ενώ από τις προσεχείς μέρες το πρόγραμμα θα είναι περισσότερο εξατομικευμένο ανάλογα με τις μετρήσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες.
 
Την Πέμπτη (30/6) οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, στις 09.00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 19.00 στην Τούμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown