Εντείνει τις προσπάθειες για Ζοζούλια ο ΠΑΟΚ

Ο Ουκρανός επιθετικός στη και ο ατζέντης του επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Δικέφαλο. Ψάχνει τον τρόπο ο Μίχελ για να τον φέρει στην Τούμπα.


Από χθες  σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρομάν Ζοζούλια, τον 26χρονο διεθνή Ουκρανό επιθετικό που ανήκει στη Ντνίπρο. Οι νέες πληροφορίες και οι δηλώσεις που έγιναν χθες τόσο από τον ίδιο τον παίκτη στην  «Μ», όσο και από τον Βαντίμ Σαμπλί (ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων του μαζί με τον Αλεξάντερ Πάνκοφ) επιβεβαιώνουν πλήρως το θέμα.
Εντόπισε τηλεφωνικά τον Ρομάν Ζοζούλια, ο οποίος μόλις άκουσε ότι μιλά με δημοσιογράφο από την Θεσσαλονίκη, γέλασε. Αρχικά προσπάθησε να πει ότι δεν μιλάει αγγλικά και στη συνέχεια, μετά από επιμονή στο αν μιλά με τον ΠΑΟΚ είπε γελώντας: «Ίσως και να μιλάω με τον ΠΑΟΚ». Στη συνέχεια μας παρέπεμψε στις διακοπές που κάνει, όπως είπε, στην Ουκρανία και φιλικά έκλεισε τη συνομιλία μας.
Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του, Βαντίμ Σαμπλί, απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση της ουκρανικής ιστοσελίδας “football24.ua”, σημείωσε με νόημα: «Θα έρθει ο καιρός και θα δείτε τι θα γίνει».
Περίπτωση που θυμίζει Μάτος
Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ της «Μ»; Καταρχήν, είναι βεβαιωμένο ότι εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ συζητάνε την περίπτωση Ζοζούλια. Είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης και ο μοναδικός ενδοιασμός ήταν η συμμετοχή του στο EURO και το γεγονός ότι μπορεί στα κρίσιμα ματς των προκριματικών να ήταν ανέτοιμος. Ο πρόωρος αποκλεισμός των Ουκρανών άλλαξε τα δεδομένα. Από και κει πέρα, έχει υψηλό συμβόλαιο (στην Ντνίπρο παίρνει 1,2 εκ. ευρώ ετησίως) και αν μπορέσει να βρεθεί λύση για να «σπάσει» άμεσα το συμβόλαιό του (θυμίζει περίπτωση Μάτος, αφού λήγει το 2018 και η διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου του οφείλει πολλά χρήματα), τότε ανοίγει ο δρόμος για να έρθει στην Τούμπα.  
Σύμφωνα, πάντως, με Ουκρανούς δημοσιογράφους, για τον Ζοζούλια έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από σύλλογο της Τουρκίας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown