Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο ΠΑΟΚ

Δε θα αγωνιστεί ούτε του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ ο ΠΑΟΚ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.


Δε θα αγωνιστεί ούτε του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ ο ΠΑΟΚ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, παρότι τις κέρδισε μέσω των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών.
Για το ανδρικό τμήμα του Δικεφάλου είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που δεν δηλώνει συμμετοχή στην Ευρώπη ενώ για το γυναικείο είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Όσον αφορά τον νταμπλούχο Ελλάδος Φίλιππο Βέροιας, δεν πρόλαβε τις προθεσμίες για την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα την Δευτέρα 6 Ιουνίου και την επόμενη ημέρα (7 Ιουνίου) έπρεπε να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με το παράβολο των 25.000 ευρώ, αλλά και να δηλώσει γήπεδο με αντικριστές κερκίδες.
Τελικά από την διοίκηση του συλλόγου της Βέροιας αποφάσισαν να συμμετέχουν στο EHF Cup, αφού δεν είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. 
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ
«Ολοκληρώθηκε η εσωτερική διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στις διοργανώσεις της EHF μέσω της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Στους Άνδρες ο πρωταθλητής Φίλιππος Βέροιας δεν δήλωσε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα συμμετέχει EHF Cup, όπως και ο Διομήδης Άργους ως δευτεραθλητής Ελλάδος.
Στο Τσάλεντζ Καπ θα αγωνιστούν ο ΑΣΕ Δούκα ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος και ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (4ος της τελικής κατάταξης) μετά την άρνηση συμμετοχής του ΠΑΟΚ (3ος στην τελική κατάταξη)
Στις Γυναίκες ο ΟΦ Νέας Ιωνίας θα πάρει μέρος στο EHF Cup, ενώ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο EHF Cup ο ΠΑΟΚ (δευτεραθλητής Ελλάδος), καθώς και στο Τσάλεντζ Καπ οι Αναγέννηση Άρτας (3η στην τελική κατάταξη) και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (4ος στην τελική κατάταξη)
Η συμμετοχή των παραπάνω ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης θα οριστικοποιηθεί και τυπικά μετά την κατάθεση των σχετικών εγγράφων από τα σωματεία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EHF) με καταληκτική ημερομηνία την 4η Ιουλίου 2016».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown