Ηρθαν στην Τούμπα Γκνιάτιτς και Μαθιουλάκης

Ο 25χρονος Βόσνιος μέσος του Πλατανιά μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη, ήρθαν χθες (29/6) στην Θεσσαλονίκη.


Από τις 10 Ιουνίου είχε αποκαλύψει στο αναλυτικό της ρεπορτάζ, πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τον 25χρονο Βόσνιο μέσο του Πλατανιά Όγκνιεν Γκνιάτιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την κρητική ομάδα για ένα ακόμη χρόνο.
Η αποκάλυψη που κάνουμε στο σημερινό ρεπορτάζ, είναι πως ο Γκνιάτιτς μαζί με τον πρόεδρο του Πλατανιά Μανώλη Μαθιουλάκη (γνωστό επιχειρηματία της Κρήτης) ήρθαν χθες στην Θεσσαλονίκη. Μαζί τους ήταν και ο ατζέντης του Γκνιάτιτς. Οι τρείς τους βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απόλυτη μυστικότητα και συζήτησαν με τον Λούμπος Μίχελ την προοπτική να αποκτηθεί ο Γκνιάτιτς άμεσα από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δικέφαλος προσέφερε στον Πλατανιά ένα ποσό που άγγιζε τις 200.000 ευρώ για να απελευθερώσει τον Γκνιάτιτς. Ο πρόεδρος του Πλατανιά από την πλευρά του ζήτησε ένα ποσό που αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Παρά τις πολύωρες συζητήσεις που έγιναν, δεν βρέθηκε κοινό σημείο τομής στην οικονομική διαφορά που υπήρξε. Ο Γκνιάτιτς, κατά την διάρκεια της συζήτησης εκδήλωσε την πρόθεση να έρθει στον ΠΑΟΚ, αρκεί να τα βρούν οι δύο ομάδες.
Τελικά χθες το βράδυ, ο Μαθιουλάκης με τον Γκνιάτιτς και τον ατζέντη του αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη και επέστρεψαν αεροπορικώς στο Ηράκλειο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει τον Γκνιάτιτς από τον ερχόμενο Ιανουάριο καθώς έχει δικαίωμα να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο, όμως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας επαναπροσέγγισης. Ο Ιβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Γκνιάτιτς και έχει σχηματίσει θετική εικόνα για την αξία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown