Λεπτομέρειες για τη διάθεση διαρκείας του ΠΑΟΚ σε ανέργους

Οδηγίες για το πως κανείς μπορεί να μπει στην κλήρωση για τα χίλια εισιτήρια διαρκείας που θα δοθούν σε ανέργους δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, προκειμένου ακόμη και αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βρεθούν την επόμενη σεζόν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι είναι άνεργοι ως τις 30/6. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα 1.000 εισιτήρια θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:
1.Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία
2.Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία:
Α. Αριθμός δελτίου ανεργίας (16 ψηφία)
Β. Αριθμός αναφοράς ΜΟΝΟ του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 29.06.2016 στις 19.00 και στις 30.06.2016 θα ακολουθήσει η κλήρωση.
Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η επίδειξη  αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΜΚΑ, εκτυπωμένο το δελτίο ανεργίας και το αποδεικτικό ανανέωσης.
Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δεν εμφανιστεί να παραλάβει το εισιτήριό του ως τις 12.07.2016 ή δεν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το εισιτήριο θα κληρωθεί σε επιλαχόντα.
* Λόγω του νέου αθλητικού νόμου που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κατέχει δύο εισιτήρια στο όνομα του, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι φίλαθλοι πληρούν τις προϋποθέσεις  και ως την Πέμπτη 30.06.2016 (ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης) δεν έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2016-17.
*  Τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στις θύρες 6 και 7.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια