Γιατί ο Τζαβέλλας συζητιέται έντονα στην Ιταλία

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολύ και στη νέα περίοδο στον Γιώργο Τζαβέλλα.


Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα συζητιέται στην ιταλική αγορά. Και φυσικά δεν είναι μόνο ότι αναδείχθηκε κορυφαίος της προηγούμενης σεζόν για τον ΠΑΟΚ.
Είναι και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Τζαβέλλα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και εργάζονται σε ιταλικές ομάδες.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
-Στη Φιορεντίνα ανέλαβε πρόσφατα αθλητικός διευθυντής ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος είχε παλιότερα το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Φυσικά, έχεις τις άκρες στην Ελλάδα για να μαθαίνει για τους παίκτες που ξεχωρίζουν.
-Στην Ουντινέζε αγωνίζεται ο Ορέστης Καρνέζης, στον οποίο έχουν απευθυνθεί οι παράγοντες της ομάδας για να συλλέξουν πληροφορίες για τον Τζαβέλλα.
-Το δικό της δίκτυο για πληροφορίες από την Ελλάδα έχει και η Τζένοα (μην ξεχνάμε ότι αγωνίζεται εκεί ο Παναγιώτης Ταχτσίδης) που και αυτή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα στο επόμενο διάστημα να εκδηλωθεί και επίσημα ενδιαφέρονμε την κατάθεση πρότασης στον ΠΑΟΚ. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολύ και στη νέα περίοδο στον Τζαβέλλα και άλλωστε έχει εκδηλωθεί πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας. Με την επιστροφή τους στις προπονήσεις, λογικά, αναμένεται να αρχίσουν και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.   

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown