Οι τελικές επαφές μένουν για την έλευση του Κρέσπο

Οι επαφές με τον Ισπανό σέντερ μπακ της Αστον Βίλα είναι προχωρημένες και ο Λούμπος Μίχελ όποια στιγμή επιθυμεί προχωράει στην τελική συμφωνία.


Οπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα με ρεπορτάζ που έχουμε παραθέσει η περίπτωση του Ανχελ Κρέσπο είναι η πιο βατή από αυτές των κεντρικών αμυντικών που έχει στην λίστα του ο Μίχελ.
Οι επαφές με τον Ισπανό σέντερ μπακ της Αστον Βίλα είναι προχωρημένες και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όποια στιγμή επιθυμεί προχωράει στην τελική συμφωνία που θα ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα ασπρόμαυρα.
Σήμερα, μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συζήτηση με την πλευρά του παίκτη. Αλλωστε, το ποσό των 650.000 ευρώ που γράφουν οι Αγγλοι ότι αξιώνει η Αστον Βίλα για να τον παραχωρήσει είναι πολύ πιθανό μέσα από τις επαφές να μειωθεί κι έτσι να γίνει ακόμη πιο εύκολη η απόκτηση του Κρέσπο από τον Δικέφαλο.
Οπως και να έχει το ζήτημα δεν αναμένεται να εξελιχθεί σε σίριαλ και πολύ σύντομα θα γνωστοποιηθεί ποια θα είναι η κατάληξή του. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, εξάλλου, εάν ο Κρέσπο (εφόσον συμφωνήσει) θα είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα μετακομίσει στην Τούμπα.
Υπάρχει πιθανότητα ο Λούμπος Μίχελ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να φέρει στον ΠΑΟΚ κι άλλον στόπερ, πάντα σε συνεννόηση με τον Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος θα κρίνει εάν με τους υπάρχοντες παίκτες (Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Κρέσπο) είναι καλυμμένος στα μετόπισθεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown