Ζοζούλια : «Έρχομαι στον ΠΑΟΚ!» (audio)

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ουκρανός φορ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον «αέρα».


Ο Ρομάν Ζοζούλια φιλοξενήθηκε στον αέρα στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και αποκάλυψε ότι είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον ΠΑΟΚ, συζητούμε λεπτομέρειες και είναι θέμα χρόνου να κλείσουμε τη συμφωνία».
Για το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη:«Εάν πάνε όλα καλά και δεν αλλάξει τίποτα στις συμφωνίες πολύ σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα για να να ξεκινήσω  προπονήσεις».
Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% του εαυτού μου».
Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Άκουσα πολύ καλά σχόλια. Έχει δυνατούς οπαδούς και πολύ δυνατή ομάδα. Πέρσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έπαιζε και ο Μπερμπάτοφ και φέτος θα προσπαθήσει να πάει ακόμη καλύτερα, για την πρωτιά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τη Θεσσαλονίκη».
Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ:«Η πρόταση που μου έγινε ήταν σύμφωνη με αυτά που έχω στο μυαλό μου. Έχει πιο δυνατό κόσμο από τις τουρκικές ομάδες που μου έκαναν πρόταση».
Για τον Λούμπος Μίχελ: «Τον ξέρω και ξέρω τις δυνατότητές του. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ».
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο η παρουσία Σαββίδη. Μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση και συμφώνησα».
Για την προσφορά του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τα χρήματα που έπαιρνε στην Ντνίπρο: «Είναι δύο φορές λιγότερα τα χρήματα».
Για τη διάρκεια του συμβολαίου του: «Ήδη είπα πολλά, δεν πρέπει να προτρέχουμε. Γίνονται συζητήσεις, εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες και δεν μπορώ να πω περισσότερα».
Για τους συμπαίκτες του στη Ντνίπρο Μάτος και Σάχοφ: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι καλύτερα για εμένα που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ γιατί θα με βοηθήσουν να έχω καλύτερη προσαρμογή».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είτε κλείσει η συμφωνία είτε όχι, θέλω να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ να πάρει την πρωτιά γιατί έχει δυνατό κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια