Υπογράφει σήμερα, παίζει την Κυριακή ο Βελλίδης

Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι συζητήσεις ανάμεσα στις τρεις πλευρές (τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες και τον ποδοσφαιριστή) έδειχναν πως όλες είχαν πρόθεση συνεργασίας, αλλά ήθελαν να περάσουν τους δικούς τους όρους.

Ο ΠΑΣ ήθελε να εξασφαλίσει τα περισσότερα δυνατά χρήματα, ο Βελλίδης ήθελε συμβόλαιο 2,5 ετών και ο ΠΑΟΚ ήθελε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό τη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου ο 29χρονος γκολκίπερ να ενταχθεί άμεσα και να αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το πρωί της Τρίτης επήλθε αρχικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και στη συνέχεια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Μάρκο Βελλίδη, με τον ποδοσφαιριστή να συζητά και να δίνει τα χέρια με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν.

Η μεταγραφή -σύμφωνα με πληροφορίες- έκλεισε, με τον «Δικέφαλο» να καταβάλλει στους Γιαννιώτες 450.000 ευρώ, ένα ποσό ανάμεσα στις 650.000 ευρώ που αρχικά ζητούσε ο ΠΑΣ και στις 300.000 ευρώ που αρχικά έδινε ο ΠΑΟΚ.

Ο Βελλίδης αναμένεται να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και να προπονηθεί εντός της ημέρας, προκειμένου να βάλει πλώρη για το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, που αναμένεται να γίνει στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο μεταξύ, η αποστολή του «Δικεφάλου», από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Κάτσε και οι τραυματίες Μακ και Μαλεζάς, βρίσκεται από χθες στην Ξάνθη για το σημερινό παιχνίδι με την τοπική ομάδα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ρόμπιν Ολσεν κάτω από τα δοκάρια, με τους Τζαβέλλα και Μυστακίδη να παίρνουν τη θέση των Μαλεζά και Μακ, αντίστοιχα, στο αρχικό σχήμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown